Workshop foto Creative Studio Lighting

Workshop foto Creative Studio Lighting
Data: 21 septembrie.
Nivel: Mediu spre avansat


Creative Studio Lighting este un workshop dedicat pasionaților fotografii beauty și fashion de studio. Acest Workshop este conceput pentru cei care doresc să ducă fotografia de beauty și fashion de studio la un alt nivel. Chiar dacă este un workshop cu un nivel mediu spre avansat de cunoștințe, totuși, pot participa și începătorii. Unica condiție este să cunoască la nivel minim tehnica și noțiunile de fotografie.
În cadrul acestui curs vom aborda mai multe scheme de lumină complexe prin intermediul cărora să obținem un rezultat creativ și cu efect de wow. Vom folosi geluri de culoare, vom combina lumina continuă și blițul și multe alte lucruri pe care le ve-ți descoperi în cadrul Workshopului. Vom beneficia de model profesionist cât și un makeuper care va lucra într-un stil creativ.

efectul este obținut direct din camera

Pentru că este un workshop cu o complexitate mai mare a informației prezentate locurile de participare sunt limitate.
Workshopul are loc în cadrul studioului Dragoș Condrea Photography din București, complet echipat și dotat cu tot ce e necesar pentru buna desfășurare. De asemenea fiecare participant va dispune de timp suficient pentru a fotografia și experimenta, după care va primi feedback din partea trainerului.
Cei interesați pot accesa fotografiile trainerului aici.
Preț: 600 lei
Pentru rezervarea unui loc este necesară achitarea unui avans de 200 de lei. În caz de neprezentare avansul NU se restituie. LOCURI LIMITATE!
Mă puteți contacta direct pe facebook, prin intermediul formularului de contact de pe site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*